Om een connectie te maken tussen Buckles en WSSN hebben we API gegevens nodig van WSSN. API gegevens zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen leggen tussen de twee systemen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen wij direct aan de slag.

Bij WSSN kan je niet zelfstandig API keys opvragen. Deze dien je bij je Accountmanager op te vragen. De gegevens die we nodig hebben zijn:

• Customer ID
  • API secret

Deze gegevens kan je vervolgens bij het aansluiten van je WSSN koppeling invoeren om de koppeling te activeren.

Voorbeeld Customer ID

Voorbeeld API secret

ogKRE5g9EnsfaDFN2sS22dHy4LxyslPb