Om een connectie te maken tussen WooCommerce en Buckles hebben we API gegevens nodig van WooCommerce. API gegevens zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen leggen tussen de twee systemen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen we direct aan de slag. In WooCommerce ontvang je API gegevens als je een zogenaamde rest api sleutel toe voegt. Volg de stappen hieronder om deze API gegevens voor Buckles aan te maken.

Stap 1

Log in op de admin omgeving van je Woocommerce webshop en klik in het hoofdmenu op 'WooCommerce'. Klik vervolgens op 'Instellingen'.

Documentation Image 0

Stap 2

Klik vervolgens rechtsboven op het tabblad 'Geavanceerd'.

Documentation Image 2

Stap 3

Klik vervolgens in de regel onder de tabbladen op 'REST API'.

Documentation Image 4

Stap 4

Klik vervolgens op 'Sleutel toevoegen'.

Documentation Image 6

Stap 5

Nu ga je de omschrijving invoeren die hoort bij deze set API keys. Vul de de volgende gegevens in:

• Beschrijving: Buckles
  • Gebruiker: (kies daar een user die niet wordt weggegooid, zoals bijvoorbeeld de admin).
  • Rechten: Lezen/Schrijven

En klik vervolgens op de blauwe knop 'API-sleutel genereren'.

Documentation Image 8

Stap 6

Je ontvangt nu eenmalig de API gegevens in de vorm van een Klantsleutel en het Klantgeheim (Customer Key en Customer Secret). Kopieer ze naar je klembord, of schrijf ze op. Deze keys heb je namelijk nodig om in Buckles de WooCommerce koppeling te activeren.

Documentation Image 10

Voorbeeld Klantsleutel

ck_62232404at23a0324f5eccaf10e3bf363cp0fb45

Voorbeeld Klantgeheim

cs_182d538aecqc5a656b5a5f3d9r8dbd4324e58b761t