Producten verwijderen

Soms kan het voorkomen dat je een product wil verwijderen. Bijvoorbeeld als het dubbel geïmporteerd is, of als het niet meer wordt verkocht in jouw aangesloten platformen. Je kan een product dan handmatig verwijderen uit Buckles. Zorg er wel voor dat het product wat je wil verwijderen niet meer bestaat in een van je koppelingen, anders wordt het met de volgende product import weer aangemaakt in Buckles.

Stap 1

Ga naar het productoverzicht en ga naar het product wat je wil verwijderen. Klik in het detailoverzicht het hamburger-menu aan.

Documentation Image 1

Stap 2

Klik in het menu op 'Verwijderen'.

Documentation Image 3

Stap 3

Klik in de popup op 'Bevestigen'. Je product is hierna verwijderd.

Documentation Image 5

Je kan de stappen hierboven ook direct vanuit het productoverzicht uitvoeren, door op het hamburgermenu achter een product te klikken.

Let op: Als je een product verwijderd, verwijder je ook de tijdlijn van het product. Als je hetzelfde product later weer importeert, dan is de tijdlijn leeg en zie je geen gebeurtenissen vòòr het verwijderen op de tijdlijn.
Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan contact op met onze supportafdeling.

link-svg