No route was found matching the URL and request method

Als je een actieve WooCommerce koppeling hebt, kan je de volgende foutmelding ontvangen:

Foutmelding:

No route was found matching the URL and request method

Soms krijg je de foutmelding in het Nederlands:

Foutmelding

Error: Geen route gevonden die overeenkomt met de URL en aanvraagmethode. [rest_no_route]

Als je deze foutmelding ontvangt, dan betekent dat we een verzending proberen terug te melden aan het beoogde platform, maar niet de verwachte respons hierop ontvangen. Dit kan voorkomen als je gebruik maakt van een (WooCommerce) Track & Trace plugin die niet door Buckles ondersteund wordt.

Hoe kan je deze foutmelding verhelpen?

Deze foutmelding is op twee manieren te verhelpen:

1. Zorg dat je gebruik maakt van een door Buckles ondersteunde Track & Traceplugin.
  2. Zorg dat je koppeling verzendingen vanuit Buckles niet probeert terug te melden aan WooCommerce. Dit kan je configureren in de instellingen van je koppeling.