Magento Store View ID

Als je een Magento Multishop op Buckles wil aansluiten, dan hebben we het Store View ID van elk van de shops nodig om onderscheid te maken tussen de verschillende shops.

Hoe vind je het Magento Store ID?

Magento heeft geen lijstje waar je je Store View ID's in kan vinden. Wel kan je het in de URL van je shop vinden. Daarvoor ga je naar het dashboard van de shop en klik je bij 'Scope' op 'All store views'.

Selecteer nu een van je shops uit het dropdownmenu. In de URL zie je het Store View ID staan, in de vorm van .../store/1/ (waarbij 1 het daadwerkelijke Store View ID is). Gebruik dit nummer om onderscheid te maken tussen je shops in de Buckles onboarding.

Documentation Image 1

Let op: wissel naar de andere store views om de Store View ID's van andere shops op te vragen.