Om een connectie te maken tussen Magento en Buckles hebben we API gegevens nodig van Magento. API gegevens zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen leggen tussen de twee systemen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen we direct aan de slag. In Magento ontvang je API gegevens als je een zogenaamde integration activeert. Volg de stappen hieronder om deze integration voor Buckles aan te maken.

Stap 1

Ga naar de Admin omgeving van je Magento webshop en klik linksonder in de menu balk op 'System'.

Documentation Image 0

Stap 2

Klik in het submenu op 'Integrations' onder het kopje 'Extensions'.

Documentation Image 2

Stap 3

Klik vervolgens rechtsbovenin op 'Add New Integration'.

Documentation Image 4

Stap 4

Je gaat nu de algemene instellingen van de integration invoeren. Buckles heeft slechts enkele van de beschikbare velden nodig om de verbinding te kunnen leggen. We beginnen met de blauwe velden in de onderstaande afbeelding. De gegevens zijn:

• Naam: Buckles
  • E-mail: info@buckles.io
  • Your Password: (Je eigen admin wachtwoord van Magento). Dit wachtwoord wordt nooit met Buckles gedeeld op wat voor manier dan ook, en is alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat een persoon met de juiste authorisatie een integration aanmaakt.

De overige velden in dit scherm kun je leeg laten. Klik nu op in de linkermenubalk op 'API' (groen omcirkeld).

Documentation Image 6

Stap 5

In dit tabblad regel je de toegang in die deze integration heeft. Buckles heeft veel permissies nodig om alle order- en checkout data binnen te kunnen halen en orders te kunnen updaten met verzendinformatie. Zet de 'Resource Access' op 'All' volgens de onderstaande afbeelding en klik vervolgens rechtsbovenin op de knop 'Save'.

Documentation Image 8

Stap 6

Je komt nu weer terug op de integratie overzicht pagina. Het laatste wat we moeten doen is de nieuwe integratie activeren. Dit doe je door op de blauwe tekst 'Activate' te klikken.

Documentation Image 10

Stap 7

Na het activeren krijg je een bevestigingsscherm waarmee je bevestigd dat je 'Buckles' toegang wil verlenen. Klik rechtsbovenin op de oranje knop 'Allow'.

Documentation Image 12

Stap 8

Je ontvangt nu de API gegevens die je nodig hebt om de koppeling bij ons te activeren. Hiervan heb je enkel het Access Token nodig. Neem deze dus over en bewaar het goed. Het Access Token kan je bij je Buckles onboarding invoeren om de Magento koppeling tot stand te brengen.

Documentation Image 14

Voorbeeld Access Token

rd87rbx2u2iu5z1jrabv05bzhw2dbqzt