Base URL Magento opzoeken

Bij het configureren van je Magento koppeling hebben wij de Magento Base URL nodig, de URL waarop jouw shop draait. Deze URL hebben we nodig om deeplinks naar je producten en orders te genereren, maar ook om afbeeldingen op te kunnen halen.

Stap 1

Klik op Stores en daarna op Configuration.

Documentation Image 1

Stap 2

Zoek onder de tab General het kopje 'Web' op.

Documentation Image 3

Stap 3

Ga naar Base URL (Secure). Je Base URL vind je in het veld 'Secure Base URL' . Kopieer deze in je Buckles configuratie. Wij leiden vervolgens uit je Base URL alle benodigde URLs af.