Om een connectie te maken tussen Lightspeed en Buckles hebben we API gegevens nodig van Lightspeed. API gegevens zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen leggen tussen de twee systemen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen we direct aan de slag.

Je kan niet zelf in Lightspeed API gegevens aanmaken. Deze dien je op te vragen bij Lightspeed via een contactformulier.

Let op: Je hebt een Advanced pakket nodig om een API key bij Lightspeed op te vragen.

Stap 1

Ga naar dit formulier om je aanvraag in te dienen. Kies 'Lightspeed eCom' in de dropdown.

Documentation Image 2

Stap 2

Voer de volgende gegevens in:

E-mailadres:
Je e-mail adres
Onderwerp:
Aanvragen API key
Beschrijving:
Ik ontvang graag een API key voor onze koppeling met Buckles.
Shop ID/Domeinnaam:

De domeinnaam van je webshop
Telefoonnummer
Je telefoonnummer
Categorie:Kies voor 'Apps'

En klik vervolgens op 'Verzenden'.

Documentation Image 4

Stap 3

Je ontvangt op dit contactformulier een reactie van Lightspeed, met daarin de API key en de API secret van je webshop. Met deze gegevens kun je de koppeling met Lightspeed tot stand brengen in het Buckles dashboard.

Voorbeeld API key

1d254t5a3c1eqca2497dbty6cc148zp

Voorbeeld API secret

0wt79573d23s7c2d6s46c18b2c1f474a