API access-token

Om een connectie te maken tussen Buckles en Copernica hebben we een API access-token nodig van Copernica. API access-tokens zijn inloggegevens voor onze integratie, waarmee wij verbinding kunnen leggen tussen de twee systemen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen we direct aan de slag.

Stap 1

Via deze link kan je inloggen bij Copernica. Klik in het menu op 'Configuratie'.

Documentation Image 1

Stap 2

Je bent nu op de configuratiepagina. Klik hier op 'API access-tokens'.

Documentation Image 3

Stap 3

Op de API access-token pagina kan je een access-token aanmaken. Klik op de groene knop 'Access-token aanmaken'.

Documentation Image 5

Stap 4

Om het access-token aan te maken vul je de naam van de applicatie in en kies je welk type API je wilt verbinden. Dit zijn de gegevens die je moet invoeren:

• Naam: Buckles.io
  • Type: REST-API

Vervolgens klik je op de groene knop 'Token aanmaken'.

Documentation Image 7

Stap 5

Je ontvangt nu het API access-token. Bewaar deze op je klembord of in een document, want dit token moet je hierna invullen in je Buckles account om de koppeling met Copernica tot stand te brengen.

Voorbeeld API access-token

2BhoRhf55uAMR3jxPOXtSDXd3ai1UamLK5TqzmZ0PQpJDFkzdrVNyiqaDCMHto8O6pmb9Ep6ewCjObUybrAd8OKYZ2FQ7sKhY7wExxLTxzT7l2FvGAN6kqcQWySTzj2p