Auth token aanmaken

Als je één of meerdere Amazon marktplaatsen wilt koppelen aan Buckles, dan hebben we daar speciale API inloggegevens voor nodig. In Amazon heet dit een Authorisation token (afgekort Auth token), en dit zijn inloggegevens waarmee Buckles verbinding kan leggen met één of meerdere Amazon marktplaatsen. Deze gegevens voer je eenmalig in en daarna kunnen we direct aan de slag.

Let op: Om via een API op Amazon te kunnen verkopen, heb je het 'Professional' selling plan van Amazon nodig. Meer informatie vind je op deze pagina.

Hoe zoek je je Amazon Auth token op?

1. Log in op je Amazon account via Seller Central. Klik rechtsboven op 'instellingen' en klik vervolgens op 'Gebruikersmachtigingen'.

Documentation Image 1

2. Je komt nu op een nieuwe pagina waar je klikt op de knop 'Bezoek je apps beheren'.

Documentation Image 3

3. Vervolgens klik je op de blauwe knop 'Nieuwe ontwikkelaar autoriseren'.

Documentation Image 5

4. Je komt nu in een scherm waar je een naam en Ontwikkelaars ID in moet voeren. Hier voer je de volgende gegevens in:

• Naam: Buckles
  • Ontwikkelaars ID: 797969680516

Klik nu op 'Volgende'.

Documentation Image 7

5. Je ontvangt nu :

• Het Verkoper-ID
  • Marketplace-ID
  • MWS Auth-token

Kopieer deze naar je klembord of schrijf ze op, want je hebt ze nodig in Buckles om de koppeling met Amazon tot stand te brengen.

Documentation Image 9

Voorbeeld Verkoper-ID

A3KJXRQVBFDPW0

Voorbeeld Marketplace-ID

A1805IZSGTT6HS

Voorbeeld Auth token

amzn.mws.00a19131-8341-5205-5336-5z211cncz6q
EAN-codes zijn verplicht voor Amazon. Zorg er voor dat je producten geldige EAN-codes hebben! Zonder EAN-codes is het niet mogelijk om producten op Amazon te verkopen.